A legjobb magyar márkák között a Zsindelyes

2012. 04. 24., kedd

Április 19-én vette át a Zsindelyes Pálinkafőzde az ország egyik legnagyobb elismerését, a MagyarBrands Díjat.

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői 2010-ben hívták életre a MagyarBrands programot, amely idén másodszor tette közzé a vezető hazai márkák listáját, az alkoholos italokat gyártók közül ezt a Zsindelyes is megkapta, többek között a Törley és a Borsodi mellett.

A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. A MagyarBrands márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelenthetnek a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a termékek megbízhatósága és elismertsége is a vásárlók szemében.

A MagyarBrands programgazdája, Wiszkidenszky András szerint a projekt mindenekelőtt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hosszú távon is érvényes és átlátható kritériumrendszert állítson fel a nemzeti márkák erősorrendjének meghatározására.

A Zsindelyes, mint a programban részt vevő márkák egyike, önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapták meg az elismerést, egy komplex vizsgálatnak alávetve. Az értékelési szempontok a következők: tradíció, tulajdonosi összetétel, menedzsment, foglalkoztatás, reputáció, identitás és ismertség. A különböző vizsgálódás eredményeképpen állapítja meg a bizottság, hogy a márka sikeres-e országos viszonylatban.

A MagyarBrands program Díjátadó ünnepségére április 19-én került sor, a Nemzeti Színházban. Papp József, a Zsindelyes tulajdonosa így nyilatkozott az elismerésről: -A Zsindelyes Pálinkafőzde ebben a nehéz időszakban is próbál talpon maradni, és büszkék vagyunk arra, hogy egy szakképzett, objektív zsűri országosan elismeri a munkánkat, a Zsindelyes márkát, így a MagyarBrands Díj egy visszaigazolás arról, hogy tevékenységünkkel megfelelő irányba tereljük az általunk képviselt brandet.

A Zsindelyes az elmúlt években a pálinkaversenyeken való eredményes szereplés mellett több jelentős, vállalati elismerést is kapott: OMÉK Közönség Díj 2011, Megyei Prima Primissima Díj, Magyar Minőség Háza Díj, Magyar Termék Nagydíj Pályázat Gazdaságért Nívódíj, 2010. Év Vállalkozója, 2011. Év Ipari Vállalkozása (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), OMÉK Marketing Díj, Hungaropack Magyar Csomagolási Verseny áruvédelmi különdíja és a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj, amelyet az országban a területén elsőként a Zsindelyes Pálinkafőzde kapott meg.

-A cég a megtisztelő elismerések mellett mégis arra a legbüszkébb, hogy a Zsindelyest fogyasztók kitartanak a hamisítatlan favoritpálinkájuk mellett, amelynek íze és hangulata továbbra is egyedülálló és utánozhatatlan.-tette hozzá Papp József.

 

Forrás: www.bulvaros.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum