Kávé-, bor- és pálinka társul a Szent Iván-éji Mámorhoz

2013. 07. 01., hétfő

A paksi borok és a helyi értékek népszerűsítése a célja a kávé-, bor- és pálinkafesztiválnak, amelyet első alkalommal rendez a Fabro pincészet Pakson, a kivételes adottságú Sárgödör téren június 29-én, szombaton.

„Szeretnénk, ha minél többen megismernék a paksi Sárgödör teret, hiszen az ország egyik gyöngyszeme” – mondta a pincészet vezetője, Kovács Sándor a program helyszínéről, amely egy város szívébe ágyazott hangulatos pincefalu. Tavaly itt tartották először a Szent Iván-éji Mámort, amely a legrövidebb éjszakához fűződő mágiákat elevenítette fel. Idén ehhez új programot társítanak: borászok, pálinkakészítők mutatkoznak be, és várnak több baristát is, akik kávékülönlegességekkel ismertetik meg az érdeklődőket.
 
Kilenc helyi borász, két pálinkafőzde és több helyi kézműves települ ki a Sárgödör térre a fesztivál napjára, amelyet este a helyi érdekeltségű, blues- és rockzenét játszó Másképp zenekar zár fél kilenckor kezdődő koncertjével. A szervezők szerint a tűz fontos momentuma lesz az idei fesztiválnak is, a bátrabbak tűzugrásra is vállalkozhatnak.
 
Forrás: www.mno.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum