A nők és a pálinka

2014. 03. 26., szerda

A pálinka nemcsak a férfiak itala, mi nők is ihatunk, és iszunk is pálinkát, hiszen a gyümölcs selymessége, egy igazán jó pálinka feledtetheti az alkohol erősségét. Miért is gondoljuk azt, hogy az ízletes kontyalávaló nem csak a férfiak itala? A témában nyilatkozott: Dr. Oroszné dr. Prekop Erzsébet, pálinka nagykövet, Borbáth Gabriella, főkóstoló, Németh Regina a Rézangyal marketing munkatársa, Garbai Emese a TAG, B. Nagy László Csongrád megye kormánymegbízottja és Sági Szilárd, gasztrokibic. Váljék egészségükre!

Képzeljen maga elé egy lovagot! Mit lát? Páncél, sisak, pajzs, fegyverek. Ugye? És mi jut eszébe a lovag szóról? Naná, hogy a hűség, bátorság, elkötelezettség, férfierő. És mi van akkor, ha a lovag esetünkben egy hölgy és a Pálinka Lovagrend alapító tagja? Ráadásul még Nagykövet is. Hogyan lehetséges mindez? Elmeséli Dr. Oroszné dr. Prekop Erzsébet Pálinka Nagykövet.

 

Dr. Oroszné dr. Prekop Erzsébet Pálinka Nagykövet

 

Emlékeznek még a filmre, ahol Julia Roberts étteremkritikusként dolgozik, és feladata a vendéglátóhely ételeinek bírálata?  Micsoda álommunka! Kár, hogy ilyen nincs a valóságban!

Nos, itt a bizonyíték, hogy van. De hogy valóban olyan egyszerű dolog-e egy személyben dönteni ízekről,pláne ha pálinkáról van szó, nos azt hamarosan megtudhatjuk Borbáth Gabriellától, aki az egyik ismert pálinkagyártó cég főkóstolója!

 

Borbáth Gabriella, főkóstoló

 

Egy nem mindennapi lehetőséget kínált fel az egyik nagy pálinkagyártó cég. Fél éven át egy szerencsés kiválasztott, a TAG, rendezvényeken képviselheti a céget, és népszerűsítheti az élet vizének is nevezett nedűt, a pálinkát. Idén épp egy nőre esett a választás. A TAG kiválasztásáról, feladatairól kérdeztük Németh Reginát, az egyik pálinkagyártó cég marketingesét.

 

Németh Regina, marketing

 

„Álláslehetőség! Felvételi követelmények: betöltött 18. életév, jókedv, kiváló beszédkészség, a pálinka szeretete és gyakori indíttatás a bulizásra!” Nem, ez nem vicc. Valóban létezik az állás, egy ismert pálinkagyártó cég találta ki, hogy népszerűsítse: bizony a legjobb bulik pálinkával kezdődnek! És aki az ország legmenőbb állását elnyerte és fél éven keresztül azért kapta a fizetését, hogy kampányoljon a pálinka mellett: nem kis meglepetésre egy hölgy, Garbai Emese lett!

 

Garbai Emese, a TAG

 

Immáron ötödik alkalommal tárta ki kapuit a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál március 6-án. A vasárnapig tartó programsorozaton nyolcvan kiállító hústermékeket, bort és pálinkát kínált az érdeklődőknek. A kiváló ételek mellett nagyon jó pálinkákat is kóstolhattak a látogatók. A rendezvényről és a jó pálinka titkáról B. Nagy Lászlót, Csongrád megye kormánymegbízottját kérdeztük.

 

B.Nagy László, kormánymegbízott

 

Már hagyomány, hogy a Szegedi Toros és Pálinkafesztiválon a házigazda Sági Szilárd gasztrokibic, aki például nagyon örült annak, hogy nem csak a férfiak fogyasztanak pálinkát.

 

Sági Szilárd, gasztrokibic

 

A nők és a pálinka című műsorunk elkészítésében közreműködött: Hering Orsolya, Boros Ilona, Dudás Róbert, Nagy Ágnes és Kis Kata.

A fotón balról jobbra: Nagy Ágnes, Dudás Róbert, Boros Ilona és Hering Orsolya

Váljék egészségükre!

Forrás: www.promenad.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum