Jön a Cefrekirályok új évada a Discoveryre

2016. 01. 12., kedd

Úgy gondolja, az illegális pálinkafőzés, az eldugott helyeken lévő lepárlók és a házipálinka már a múlté? Téved! Amerikában még mindig nagy divatja van a zugfőzésnek. A Discovery Channel Cefrekirályok című sorozatának legújabb évada nem hagyja feledtetni velünk a szilveszteri másnaposságot…

Cefrekirályok

A hegyekben, lomokból összetákolt kis viskókban főzött whiskey-t moonshine-nak hívják. Bár titkos és illegális, a moonshining, azaz a zugfőzés virágzó, több millió dolláros iparág Amerika-szerte. Vasárnaponként délután visszatérünk az Appalache erdeibe, a csempészek, illegális szeszfőzdék és családi hagyományok világába.

Az ötödik sorozatban már tart a pálinkafőző évad, nagy a kereslet. A főzők igyekeznek észrevétlenek maradni, miközben a külvilág határai egyre inkább terjednek az erdő felé, a rend éber őrei igyekszenek megnehezíteni a moonshinerek munkáját, mindezt pedig személyes és családi viszályok terhelik. Visszatérnek a korábbi évadokban megismert arcok: Tim Smith, aki folyamatosan azon küzd, hogy bővítse és legalizálja vállalkozását, Tickle, a társa, akivel emiatt sorozatos konfliktusba kerül, illetve a sógor páros, Jeff és Mark, akik családja már generációk óta főz szeszt.

Forrás: www.filmsor.net


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum