Rézangyal ámokfutás a Celebekkel

2011. 07. 08., péntek

Hihetetlen küldetést hajtott végre Horváth Éva, valamint Varga Győző és Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből, mert "jó magyar pálinkának megvan a hatása"

A hírességek a vendéglátós szakma legjobbjaival szálltak ringbe, egy őrült siófoki délutánon. A Rézangyal által szervezett idei Ámokfutáson a sztárok bevették a Petőfi sétányt: hordót gurítottak, vaságyon ágyas pálinkát készítettek, és kötelet is húztak, ahol Éva vérét adta a csapat sikeréért.

Feje tetejére állt a világ egy napra Siófok bulisétányán, ahol a vendéglátósok kivételesen maguknak mérték a különleges pálinkákat, a fergeteges Ámokfutáson. Tizenhat csapat mérte össze az erejét, és küzdött meg a Rézangyal különleges vándorkupájáért. Egy sztárcsapat is csatlakozott a versengéshez, akik szintén nagy tisztelői a hungarikumnak. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai elvegyültek a bulizó vendéglátósok között, Horváth Éva pedig teljes lendülettel vetette bele magát a kalandba.

„Azt kell, mondjam, a jó magyar pálinkának meg van a hatása, hiszen fergeteges buli kerekedett az Ámokfutáson. Nem voltak egyszerűek a feladatok. A bátor versenyzők a Balatonba is bemerészkedtek, de nekem még túl hideg volt a víz. A kötélhúzó versenynek még most is látszanak a következményei, ugyanis lehorzsoltam mindegyik ujjamat – mesélte a Sugarbird arca, aki az izgalmas kalandok mellett, új ízekkel is megismerkedett, köztük a Békési Pálinkamanufaktúra egyik remekével.

„Gesztenyés pálinkával még nem találkoztam. Eddig inkább csak a klasszikusokat próbáltam. Ez egy igazi kuriózum volt, bár az íze nem annyira intenzív, mint a többi pálinkának” – tette hozzá a műsorvezető.

A hírességek estig élvezték a felpezsdült siófoki éltet, köszönhetően a vicces játékoknak és Sipos Tomi vendégszeretetének, aki a vetélkedő után meghívta csapattársait a szomszédos Rézangyal Bistroba, ahol, mint kiderült, résztulajdonos.   Horváth Éva megsebesült a csapatáért Forrás: www.bevezetem.hu

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum