Oszvald Marika pálinkát kínált a fesztiválozóknak

2011. 07. 11., hétfő

Meglepetésvendég érkezett a fiatalok imádott fesztiváljára, a Balaton Soundra. Oszvald Marika  ráadásul nemcsak látogatóként vett részt a zamárdi rendezvényen, a színésznő beállt dolgozni a Rézangyal pultba. A Nagyi Céllövöldéjében ő kínálta a vendégeknek a finom pálinkákat.

Oszvald Marika mérte a pálinkát a Balaton Soundon. Az operettszínház szubrettje a Rézangyal Céllövöldéjében keverte, majd kínálta a nagymama finomságaira hallgató shot-okat, így a szilvás gombócot, az almás pitét, vagy nagyi lófingató pálinkáját, amely erős paprikával fűszerezett. A fesztiválozók élvezték a kivételes kiszolgálást és a különleges ízeket. Marika igazi jó vendéglátóként mosolyogva fogadta az érdeklődő fiatalokat és öntötte nekik az egyedi fűszerezésű Rézangyal pálinkákat.

 

"Soha nem jártam korábban fesztiválon, de nagyon tetszik. Szeretem a fiatalokat, a jó hangulatot, amelyhez most én is hozzájárulhattam a finom pálinkákkal. Megkóstoltam én is a shot-okat, sőt egy idő után, már én magam késztettem őket, nem volt szükségem segítségre" – mesélte a mindig vidám színésznő, aki elárulta, a Rézangyal a kedvenc pálinkája, így külön örült a megkeresésnek és a páratlan feladatnak.

Az akrobatikák királynője felejthetetlen élményekkel távozott a fesztiválról, ahová reméli, hogy jövőre is ellátogathat.

Forrás: www.napiaszonline.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum