Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivál – Pálinka szerelmem légy az enyém

2012. 09. 07., péntek

Debrecen - Két hét múlva ilyenkor az Egyetem téren javában tart majd a gasztrofesztivál.

Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivál – Pálinka szerelmem légy az enyém

 

„Tavaly a látogatók és a fesztiválon jelen lévő pálinkaházak is annyira elégedettek voltak a rendezvénnyel, a kínálattal, hogy idén is megtalálhatók lesznek a közel húsz pálinkamanufaktúra között az előző évben megismert termelők” – idézi fel a tavalyit, s egyben ajánlja az idei Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivált Süli András, a rendezvény programkoordinátora, aki lapunknak azt is elárulta, hogy személyes kedvence a tarpai pálinka.

A szeptember 20-án, csütörtökön kezdődő gasztrofesztiválra tizenkét debreceni étterem készül különleges ételekkel, az étlapon mindenhol szerepel majd a sült kolbász, melyek versenyben is lesznek a fesztivál idején – a Zamat kolbászát ismert személyiségekből álló zsűri választja majd ki.

Idén is lesz kvíz

„A déli ebédhez bárzongorista ad majd aláfestő zenét, éjjel pedig az asztaloknál éttermi zenészek szórakoztatják a közönséget. Idén is megrendezzük a rendezvénysátor előtt a kirakodóvásárt és lesz mesemondás is, hogy a gyerekek se unatkozzanak. Tavaly nagyon népszerű volt a gasztro-kvíz játékunk, amelyre ezúttal is lehet majd a helyszínen nevezni, többek között ez konyhai eszközök, fűszerek felismerését, hámozó versenyt jelent, sőt alapvető alapanyagokból még a szakácstudomány is lemérhető lesz” – ad ízelítőt a két hét múlva csütörtökön kezdődő és vasárnap délutánig tartó programokból Süli András.

A Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivál természetesen koncertek is színesítik, többek között játszik majd a Csík zenekar, az Ocho Macho, Szabó Balázs bandája és a Besh O Drom is.

HBN-SzL

 

Jegyek kaphatók a Campus Pont Jegyirodában (Debreceni Egyetem főépület alagsor), a Lovarda sörözőjében, a Tourinformban és a rendezvény ideje alatt a helyszínen. A fesztivál vasárnap ingyenesen látogatható.

Forrás: www.haon.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum