Ganxsta Pálinka

2013. 01. 30., szerda

Nagy lendülettel vágott neki 2013-nak Ganxsta Zolee. A rapper naptára már jó néhány hónapra megtelt, ám zenei és színházi tennivalói között a pálinka is szerepet kap idén.

STOP: Hogy indult az idei év?

Ganxsta Zolee: Ugyanúgy, mint eddig mindig: a zenekar a fő csapásirány. Be is indultunk: február-márciusban már egy szabad hétvégénk sincs! A január egy picit lazább volt, de az is hasított. Borzasztó jó éven vagyunk túl egyébként. Csináltunk egy jó nyarat: nagyon jó volt a fesztiválszezon, megjelent az új lemez december 1-én és a visszajelzések is nagyon jók. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában is bemutattunk egy új számot, a Telepi gyerekeket. Ehhez a számhoz csináltunk nemrég egy klipet és készülünk az új lemezről még egy kisfilmmel tavasszal, majd nekivágunk a fesztiválszezonnak. Már biztosan lesz nyolc bulink júniusban, úgyhogy idén sem fog unatkozni a csapat. Májusban terveim szerint ki szeretnék menni a jégkorong világbajnokságra. Emellett pedig vannak színházi előadásaim: a Dr. Herzben játszom a Kecskeméti Színházban.

- Hobbiként pedig ott a pálinkakészítés?


- Ez nem hobbi. Tényleg van Ganxsta pálinka, két ízben is! Most foglalkozunk majd vele igazán, értékesíteni szeretnénk. Simonka Gyuri barátommal évek óta terveztük, gyűjtögettünk gyümölcsöt és meg is valósult. Van kész termék, hivatalos, zárjegyes, remélem, hogy az emberek is szeretni fogják. 

- Az alkohollal egyébként milyen a kapcsolatod?

- Alkalmi ivó vagyok, de akkor csúnyán tudok. /nevet/ Nagyon szeretek bulizgatni, mulatós típus vagyok, de hétköznap nem iszom, a reggeli pálinkától vagy sörtől például rosszul vagyok, borzalmas! De este, ha buli van, akkor szoktam.

- Nemrég volt a szülinapod. Gondolom akkor is buli volt. Hogy ünnepeltél?

- Ugyanúgy, mint mindenki más: megadtuk a módját. A szülinapom egy hétfői napra esett, akkor igazából nagy dolog nem történt: a kislányommal voltam itt-ott, vele ünnepeltünk. Hétvégén viszont volt egy koncert Kiskunfélegyházán, így igazán ott ünnepeltük meg a szülinapomat.

- Mennyire foglalkozol az évek múlásával?

- Nem nagyon. Csúcsra vagyok járatva, szerintem nincs ezzel gond. Mindenki öregszik, senki nem fiatalodik, ez nyilvánvaló, de ezzel nem kell túl sokat foglalkozni, csak annyit, amennyire pont egészséges. Tudomásul kell venni, hogy az ember minden évben egy évvel öregebb lesz. Ez vaslogika, ezzel nem lehet vitatkozni. Aztán, hogy kin mennyire látszik, megint más kérdés. 

- Teszel azért, hogy fitt maradj? 

- Nagyon sokat járok sportolni. Hétköznap négyszer lemegyek gyurmázni, ha tehetem kétszer hokiedzésen vagyok. Amit elveszek az egyik oldalról, megpróbálom hozzátenni a másikhoz. 

- Mondtad, hogy beindult az évetek. Fogadalmat is tettél?

- Á, az hülyeség. Úgyse lehet betartani. Nem szeretem a fogadalmakat Úgy kell élni, hogy ne kelljen fogadalmakat tenni!

Forrás: www.stop.hu 

 

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum